Rätt kvalitetsprodukter inom avlopp efter ert behov

Vi åker gärna ut på ett kostnadsfritt hembesök till er. Vid besöket går vi tillsammans med er igenom och kommer fram till hur bästa placering av ert nya avlopp skulle kunna se ut samt vilken avloppstyp som fyller ert behov. Vi tar hänsyn till omgivning, markförhållanden, dricksvattenbrunnar m.m.

Få en kostnadsfri offert

Vi träffar er och går igenom era behov. Kontakta oss idag!

Från tillstånd till färdigt avlopp

Vi sköter allt pappersarbete och ansökningar för att ditt nya avlopp ska bli godkänt! Det innebär att vi tar tag i allt och att du när vi är klara har ett fullt godkänt avlopp.

 

Markprover talar om vilken anläggning som behövs

Vid starten av vårt arbete tar vi markprover så att det blir rätt anläggning till rätt mark. Det handlar då om att bestämma om markbädd, infiltration eller mini reningsverk är det rätta valet för er.

 

Sten- och bergsspräckning vid behov

I samband med nytt avlopp kan vi om det behövs utföra stenspräckning. Vi innehar spräckkort och använder patroner från Simplex för stenspräckning och bergsspräckning.

 

ROCAM-4

 

Rörinspektion av ditt avlopp

I de fall vi behöver se in i avloppsrören har vi vår avloppskamera med sökare så vi kan göra en ordentlig rörinspektion. Vi kan då ta reda på var avloppsrören går och tillsammans med er bestämma vad som blir det effektivaste sättet att lösa ert problem på. Vår kamera heter "Rocam 4 inspection camera".

Kvalitets produkter från Fann, Baga etc.

Vi på JTM Villaavlopp jobbar med godkända produkter från Fann. Ni får 10-års funktionsgaranti efter vi installerat ert nya avlopp från Fann! Utöver det arbetar vi även med fabrikat som Baga, Uponor och Kingspan med flera. Ni är välkommen att komma med ert önskemål om fabrikat.

 

uponor-clean1

Uponor Clean1

kingspan-klargester

Kingspan klargester

baga-markbadd

Baga markbädd


fann-3fann.jpg

Fann